IVN lezingencyclus thema biodiversiteit

IVN Dordrecht organiseert dit najaar in samenwerking met de gemeente Dordrecht en Groei & Bloei een lezingencyclus over het themabiodiversiteit!

De avonden worden gehouden in Wijkcentrum de Gravin, Vijverlaan 1004, 3319 PK Dordrecht.

Toegang is gratis voor leden van IVN, KNNV, Natuur- en Vogelwacht Dordrecht en Groei & Bloei.

Opgeven kan bij penningmeesterIVNDordrecht@gmail.com. Vermeld tevens uw lidmaatschap.

Niet-leden betalen 5 euro per avond, over te maken op NL73INGB0005233796 ovv Biodiversiteitslezing + datum

Wijkcentrum de Gravin hanteert de volgende coronaregels: u dient een vaccinatiebewijs of recent negatief testresultaat te kunnen tonen. Als dit niet lukt, is een mondkapje verplicht.
Consumpties zijn voor eigen rekening, pinbetalingen zijn mogelijk.
Elke lezing begint om 20:00. Het programma is als volgt:

Datum Thema Spreker
12 oktober Trends in biodiversiteit: Hoe kunnen waarnemingen helpen? Sander Terlouw, Natuur- en Vogelwacht Dordrecht
2 november Biodiversiteit en ecologie op het eiland van Dordt Tim Breur, ecoloog
7 december Biodiversiteit in je eigen tuin Marie-José Meertens, tuinambassadeur